Många nya företag och organisationer hittar oss på HR On Demand och behöver hjälp med sitt HR-arbete. Det betyder att vi måste se till att vara ett uppdaterat gäng, och därför välkomnade vi i maj i år Fredrik Snygg till vårt gäng! Det hade ju kunnat vara på sin plats med en liten blänkare om det under våren, men plötsligt blev det midsommar… Vi lovar att Fredrik har fått en rejäl introduktion även om han inte introduceras här förrän nu 🙂 För alla nyfikna kommer alltså här tre snabba med Fredrik. Hur kommer det sig att valet föll på HR On Demand när han letade efter nästa utmaning?

Vem är du Fredrik, och vad gör att du kommer till HR On Demand?

Jag är 27 år gammal, ursprungligen från Borås, numera boendes på Lunden i Göteborg tillsammans med min sambo.

Efter närmare 6 år på Uniflex Sverige AB kände jag att det var dags för en ny utmaning. HR On Demand kände jag till sedan tidigare och tvekade inte särskilt länge på att ansöka när jag såg annonsen! Det kändes som ett naturligt nästa steg för mig samtidigt som det är spännande att komma till ett något mindre företag med en relativt unik affärsidé.

Finns det något inom HR som du brinner lite extra för?

Jag har alltid tyckt det är spännande med rekrytering i alla dess former och upplägg. Där kan man tydligt se resultat på ett lyckat och väl utfört arbete. I Övrigt tycker jag om bredden inom HR och som konsult hos HR On Demand får man verkligen möjlighet till en stor variation i vardagen – dels i kundföretag men också i uppdragens innehåll.

Vad hoppas du ska kunna utmana dig lite extra på HR On Demand?

Jag tycker det är roligt med relationer och det är ofta utmanande och givande att få skapa ny sådana. Sedan tror jag att variationen och fördjupningen i den stora variationen av arbetsmoment kommer utveckla mig mycket både som person och yrkesmässigt. Det ska bli otroligt spännande!

Och – vad kommer vi att få se dig leverera för partytrick på nästa kickoff?

Förmodligen blir det ett rockmedley på min näsflöjt kombinerat med ett och annat korttrick.

 

Kul att ha dig ombord Fredrik! Om någon av er som läser tror att Fredrik kan vara den hjälp ni behöver för att komma vidare i er resa så får ni så klart gärna kontakta honom direkt. Han börjar nämligen bli varm i kläderna och är redan en uppskattad resurs hos flera av våra kunder!