Interim

HR Interim Management

Riktigt bra HR - On Demand

När du behöver lite extra mycket hjälp under en begränsad tid behöver du troligen en konsult. Och vad gäller just HR-kompetens så är det inte många andra företag som förstår dina behov lika bra som vi.

Vår syn på HR Interim Management är tämligen enkel; det är när du har ett temporärt men under viss tid ändå permanent behov av en kvalificerad HR Direktör, HR Chef eller HR Specialist. Kanske i perioden mellan två olika HR-chefer eller när HR-specialisten är tjänstledig.

Skräddarsydda upplägg

En hel HR-avdelning On demand

Vi erbjuder en av marknadens absolut bästa och mest heltäckande lösningar inom HR interim. Med en konsult från HR On Demand får du mycket mer än i traditionella lösningar; du får en samlad och heltäckande HR kompetens på köpet vilket garanterar ännu bättre förmåga att lösa de utmaningar ni står inför. Bakom den anlitade konsulten, vilket troligen är en kandidat som vi hittar för uppdraget, finns alltid samtliga konsulter från HR On Demand som kan sätta sig in i uppdraget och hjälpa till vid behov.

HR Interim handlar oftast om heltidsuppdrag, men vi levererar också tjänster på deltid om det behovet uppstår. Det kan vara 1-5 dagar i veckan, men gemensam nämnare är ändå att kalendertiden är 3-12 månader. (Annars är det troligen fråga om ett HR-projekt, vilket vi självklart kan leverera inom ramen för HR On Demands rådgivningsverksamhet)

Kontakta oss gärna när du har behov av tillfällig permanent förstärkningav HR Interim. Vi kan lova snabb leverans, transparent prissättning och ett bemötande som du kommer uppskatta stort!

Kunder tycker