Om Oss

Vi sköter HR On Demand

Juni Lundmark

HR-konsult
Telefon: 076-180 10 71

 

Ida Schiötz

HR-konsult
Telefon: 073-843 85 86

 

Per Gunnarsson

Associerad Partner & Senior HR-konsult
Telefon: 0761-80 10 02

 

Jacob Bergström

VD och Styrelseordförande
Senior HR-konsult/Management

Telefon: +46-761-80 10 00

Vill du boka tid med mig? Klicka här.

 

Affärsbehovet - därför finns vi

Vi brinner för att göra skillnad på riktigt och tycker det är genuint roligt att hjälpa andra människor. Vi har valt att använda vår talang och erfarenhet inom just HR för att skapa tillväxt och framgångsrika företag. Vi gör det när och där det behövs.

Vårt sätt att arbeta passar särskilt bra för mindre och medelstora företag som inte behöver, kan eller vill bygga upp en egen HR-funktion. Vår kompetens och leveranskapacitet är guld värd även för befintliga HR-funktioner och HR-chefer som behöver extra stöd emellanåt. On Demand.

Om företaget

HR On Demand grundades 2008 och sedan dess hjälper vi företag och organisationer när och där de har behov, oavsett geografi. Idag är vi ett gäng erfarna HR-proffs med branschöverskridande erfarenheter av att utveckla individer och verksamheter.

HR On Demand Sweden AB är ett privatägt aktiebolag med säte i Göteborg. Vi är medlemmar i Västsvenska Industri– och Handelskammaren och Svenskt Näringsliv. Och vi har kollektivavtal genom Almega Tjänsteföretagen.

Våra värderingar

Kvalitet

Först och alltid. Långsiktigt. Vi skall alltid associeras med mycket hög kvalitet, inte minst i relationer till varandra och våra kunder. Det ska märkas att vi strävar efter hög kvalitet i allt vi säger och gör. Stil och klass.

Vi får aldrig ta genvägar på bekostnad av kvalitet. Alla som vi kommer i kontakt med skall känna att vi är väl förberedda, följer upp och återkommer kring det vi lovat. Vi talar om för varandra när något är bra, men är också skyldiga att återkoppla när det inte är så bra som det skulle kunna vara.

Passion

För HR, människor och företagsamhet. Att med glöd och engagemang brinna för det vi gör. Ett genuint intresse för HR, människor och företagande.

Vi är duktiga på att kommunicera med varandra och våra kunder. Vi berättar för världen hur vi gör skillnad. Våra kunder ska bli glada när vi kommer, för vi sprider alltid glädje och energi.

Hastighet

I tanke och handling. Våra kunder skall känna att vi vet vad de behöver innan de själva har hunnit förklara.

Detta är helt centralt för vår framgång. Vi ska alltid förstå varför. Snabbt. Vi tar initiativ. Vi tänker efter före, under och efter. Men ser till att få någonting gjort. Vi tar beslut och läser på. Vi förstå kundens behov och verksamhet.

Tillsammans

1+1=3. Det är tillsammans som vi är starka. Men vi är inte starkare än den svagaste länken.

Vi kan alla arbeta självständigt. Men samtidigt stämma av löpande med kollegor och inte minst med våra kunder. Det finns alltid någon annan som har en klok idé om hur en situation skall hanteras.