Vi har den stora glädjen att presentera vår nya och gemensamma ledning i Annelie Bergström (VD) och Sofia Löwstedt (vVD)!

Från och med idag, den 1 februari 2019, lämnar Jacob VD-rollen för bolaget och kliver istället in som Styrelseordförande för HR On Demand. Jacob kommer att finnas kvar som rådgivare för såväl kunder som personal i bolaget. De senaste två åren har bolaget utvecklats mycket positivt och 2018 kommer att bli vårt bästa år hittills.

Det är helt enkelt en perfekt tid att lägga i nästa växel. En så kallad 2.0 resa, där vi tar det vi har och fortsätter göra exakt samma sak men ännu vassare och bättre för att på bästa sätt möta kundernas och marknadens behov.

Annelie och Sofia är sedan tidigare anställda nyckelpersoner i bolaget och kliver nu alltså in i nya nyckelpositioner. De har helt rätt bakgrund och kompetens för att fortsätta utveckla HR On Demand Sweden AB till nästa nivå. Med samlad relevant erfarenhet som spänner över HR, rådgivning/kunskapsbaserad försäljning och affärsutveckling är de helt enade i målsättningen att ta en väl fungerande verksamhet vidare, framåt och uppåt! 

För HR On Demands del innebär det att fortsatt arbeta med kvalificerad rådgivning, interim och rekrytering men också att vidareutveckla och förädla dessa produkter framåt.

För mer information, ta gärna kontakt direkt med Annelie eller Sofia. Jacob Bergström är alltid On Demand och är lite extra stolt idag.