För två år sedan tog Agnes Back chansen att söka till HR On Demand Career Accelerator Programme (CAP). Så här två år senare frågade vi Agnes vad hon tagit med sig från programmet. Läs den korta intervjun med Agnes här:

Vem är du?

Agnes Back, 27 år. Tog examen från personalvetarprogrammet i Göteborg 2015.

Vad jobbar du med idag?

HR-ansvarig på Macforum i Göteborg. Macforum är ett företag med ca 100 fast anställda och många extrajobbare. Mitt jobb är att stötta chefer och medarbetare till att bli sitt bästa jag på jobbet.

Vad gjorde att du sökte CAP?

Jag hade fått höra om CAP från några som gick klassen över mig som sa att det hade varit så sjukt roligt och värdefullt. Eftersom vi snart skulle ta examen såg jag det först som en gyllene möjlighet att få lära känna alla på HR on Demand och andra drivna personalvetarstudenter från hela Sverige. Sedan längtade jag också efter att få veta mer om hur det faktiskt går till i verkligheten från några som jobbat med HR  i många år.

Vad var det viktigaste du lärde dig av CAP?

Idag är jag så tacksam för alla handfasta metoder, tips och trix, strategier och spännande karriärhistorier som vi fick höra om. Men där och då var nog ändå min viktigaste lärdom att, jag kan. Jag lärde mig så otroligt mycket från de diskussioner vi hade i gruppen och framförallt kände jag för första gången att jag faktiskt hade lärt mig något under året på programmet. Tillsammans delade vi med oss av vad våra tankar kring yrket, rollen och inte minst oss själva.

Nu kan du ta chansen att söka till CAP!

Årets ansökan har öppnat. Du kan läsa mer om programmet och söka här! Om du undrar något får du gärna höra av dig till Johan Norrfjärd på HR On Demand på 0761 80 10 05.