Många har vi hjälpt genom åren och många nya företag och organisationer hittar HR On Demand och behöver hjälp med sitt HR-arbete. Det betyder att vi måste se till att vara ett uppdaterat gäng, och därför är det dags för oss att välkomna Malin Hammarstrand in i gänget i januari. För alla nyfikna kommer här tre snabba med Malin. Hur kommer det sig att hon tar steget in i vår gemenskap?

Vem är du Malin, och vad gör att du kommer till HR On Demand?

Jag är 33 år gammal och bor i Göteborg tillsammans med min sambo och dotter. Jag har precis avslutat en tjänst som HR manager på Pulsen där jag har arbetat i sex år. Har även arbetat med försäljning och har en bachelor och master i internationella relationer.

Jag kommer till HR On Demand för att få fortsätta utvecklas inom HR! Jag ser fram mot att få kollegor som arbetar inom samma område som jag gör och kunna använda dem som bollplank att få lära känna nya organisationer och ta mig an deras HR frågor.

Finns det något inom HR som du brinner lite extra för?

Jag har arbetat mycket med omorganisationer och brinner nog lite extra för vikten av att de genomförs på rätt sätt. Både ur ett arbetsrättsligt -och organisatioriskt perspektiv så att förändringen får planerad och önskad effekt.

Vad hoppas du ska kunna utmana dig lite extra på HR On Demand?

Jag har inte arbetat som konsult tidigare så det i sig är utmanande men jag hoppas också på att få komma i kontakt med nya och spännande frågeställningar.

Varmt välkommen efter helgerna Malin!