HR On Demand Career Accelerator Programme

HR On Demand academy

Gör företag bättre

Ibland måste vi få kunskap genast. Vad gör vi då? Ja, det finns många sätt att hitta kunskap och på HR On Demand tror vi att ett av de bättre sätten är att ta del av den personligen från någon som är både kunnig i ämnet och också inspirerande och engagerad. Det är så vi tänker att HR On Demand Academy ska fungera. HR On Demand Academy gör företag bättre genom att erbjuda chefer och ledare riktigt bra och erfarenhetsbaserad kompetensutveckling inom Human Resources.

Vi ger dig kunskapssupport så fort det behövs och vi erbjuder dig också en rad möjligheter att öka på kunskaperna via våra inspirerande frukostseminarium, halvdagsutbildningar och kunskapsfördjupande endags- eller flerdagsutbildningar.

Kompetens är färskvara – vi ser till att du håller bäst före datumet!

HR On Demand CAP

Academy för HR-studenter

Och för vilka är kunskap verkligen färskvara? Jo för snart nybakade studenter så klart. Därför har vi HR On Demand Career Accelerator Programme (CAP).

CAP är en unik möjlighet för dig som HR-student att få ta del av ett erfarenhetsbaserat och affärsorienterat utvecklingsprogram inom HR. Som deltagare får du en personlig mentor som bollplank och dessutom får du tillgång till ett nytt nätverk utbrett över hela HR-Sverige.

För att kunna söka till CAP ska du läsa på universitet ellerhögskola med inriktning mot HR, t.ex. P-Programmet eller Ekonomprogrammet med inriktning mot HR/Organisation.

För att kunna bli antagen så ska du
  • läsa sista året på din utbildning
  • ha dokumenterat goda studieresultat
  • ha minst 2 års arbetslivserfarenhet (måste inte vara sammanhängande) samt
  • ha varit engagerad i student- eller föreningsliv under dina studier

När vi tar emot nya ansökningar så annonserar vi alltid i alla HR-kanaler vi kan hitta.

Vad händer efter programmet? Ja, det vet vi faktiskt inte. Men det är ju inte helt osannolikt att du kommer få nya kontakter som hjälper dig till ditt första jobb inom HR. Det kanske öppnas upp möjligheter hos oss eller hos någon av våra kunder. Men framförallt så kommer du att ha fått ett nytt nätverk som vi tror kommer betyda mycket dig i din framtida karriär.

Spunnet ur CAP har vi ett nätverk som heter reCAP. Det är nästa arena för erfarenhets-och kunskapsutbyte inom området HR för de som deltagit i CAP. Efter genomfört CAP finns en given plats för dig i reCAP.